Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Munakoisovuoka – helppo ja mehevä uuniruoka saa seurakseen tomaatteja, mozzarellaa ja basilikaa

1 h 0 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 40 min

Munakoisovuoka valmistuu moussakan tapaan, mutta valkokastikkeen sijaan juustokastike sekoitetaan tuorejuustosta ja juustoraasteesta.

10.9.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
2 (600 g)
munakoisoa
500 g
kirsikkatomaatteja
2
valkosipulinkynttä
½ rku
oreganoa tai basilikaa (hienonnettuna)
½ dl
oliiviöljyä
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1 ½ tl
savupaprikaa
Juustokastike
600 g
maustamatonta tuorejuustoa
150 g
mozzarellaraastetta
2
munaa
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria

Munakoisovuoka – ohje:

  1. Leikkaa munakoisot sentin paksuisiksi viipaleiksi. Huuhtele tomaatit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
  3. Lado uunivuokaan puolet munakoisoista. Laita sen päälle puolet tomaateista, valkosipulia ja yrttisilppua. Pirskota päälle öljyä ja ripottele mausteita. Lusikoi päälle puolet kastikkeesta. Toista toinen kerros samoin.
  4. Paista uunissa 175 asteessa noin 40 minuuttia, kunnes munakoisot ovat pehmenneet ja paistoksen pinta saanut hieman väriä. Peitä munakoisovuoka leivinpaperilla, jos pinta tuntuu ruskistuvan liikaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt